Despre noi

Într-un context social dinamic, din ce în ce mai exigent, Develope Yourself asistă candidatul pentru profesia de Îngrijitor bătrâni la domiciliu asigurând asimilarea cunoștințelor teoretice și dezvoltarea abilităților practice, precum și a competențelor lingvistice pentru o integrare benefică și durabilă pe piața muncii. Procesul este atent supravegheat, astfel încât valorile noastre să se regăsească în calitatea oamenilor pe care îi formăm.

Punând accent pe calitate și educație holistică, Develope Yourself și-a câștigat locul între cele mai de încredere firme românești, care asigură servicii de formare profesională și facilitează, totodată, relația dintre candidat și recrutorii internaționali, pentru un parteneriat eficient și viabil.

Develope Yourself desfășoară programe de instruire, acreditate de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), din luna mai a anului 2009, având în portofoliul de clienți peste 2000 de absolvenți ai cursului de Îngrijitor bătrâni la domiciliu.

Cu experiență relevantă în domeniul resurselor umane, Develope Yourself îți oferă posibilitatea să înveți, probabil, de la cei mai buni, să-ți dezvolți competențele specifice, și să te deprinzi cu abilitățile necesare practicării cu succes a profesiei de Îngrijitor al persoanelor vrâstnice.

Misiunea noastră este:

 • să oferim clienților noștri servicii de formare profesională de calitate, dictate de cerințele și nevoile de pregătire ale persoanelor ce prestează servicii de asistență socială la domiciliu pentru persoanele de vârsta a III-a, atât la nivel național, cât si la nivel internațional;
 • să oferim suport comunității locale prin furnizarea de servicii gratuite de îngrijire la domiciliul persoanelor vârstnice, cu posibilități financiare restrânse. Prin intermediul proiectului Develope Care – dezvoltă grija pentru oameni se urmărește dobândirea unor deprinderi specifice ale cursanților prin desfășurarea orelor de practică chiar la domiciliul acestor vârstnici. Procesul este atent supravegheat de formatorii noștri care supervizează și evaluează activitatea lor, urmărind atât satisfacerea nevoilor fundamentale ale beneficiarilor, cât și capacitatea de adaptare a cursanților la climatul specific serviciilor sociale de îngrijire la domiciliu.

Develope Yourself are privilegiul de a face posibilă instruirea, la un standard de calitate superioară, cu sprijinul echipei de formatori din cadrul programului de instruire al fiecărui județ – oameni cu experiență relevantă în psiho-sociologie, dispuși să se reorienteze profesional și doresc să se apropie cât mai mult de profilul îngrijitorului dedicat, responsabil și competent.

Develope Yourself s-a adaptat nevoii de instruire dictate de cerințele de pe piața muncii externe, oferind suport cursanților săi prin integrarea în portofoliul de servicii a cursurilor de limbi străine: germană și engleză, în vederea dobândirii nivelului conversațional solicitat de recrutorii străini în etapa de mediere și integrare pe piața muncii. Aceste cursuri urmăresc formarea unui fundament lingvistic menit să faciliteze comunicarea cu persoana asistată și cu toate acele persoane ce intervin în procesul de îngrijire și susțin bunul mers al acestuia.

Prin proiectele sale viitoare, Develope Yourself va urmări să își atingă obiectivele păstrându-și standardele de calitate nealterate și va căuta optimizarea și adaptarea serviciilor sale la nevoile pieței.

anc
ministerul educatiei
Ministerul muncii

Citate motivaţionale

 • Viitorul începe azi

  Viitorul apartine celor ce se pregatesc pentru el ASTAZI!

 • Ieşi din mulţime

  Viata este asemeni plutirii pe un rau. Putem face cum fac majoritatea, sa ne lasam dusi de acesta fara sa ne pese unde ajungem, sau putem iesi din multime si sa vaslim catre unul din maluri, sau chiar impotriva curentului.

 • Definiţia prostiei:

  Să faci aceleaşi lucruri şi să aştepţi rezultate diferite.
 • Schimbă ceva

  Când durerea schimbării este mai mare decât povara schimbării, te vei schimba.
  - Ed. Cole
 • Faceti ceea ce puteti, cu ceea ce aveti, acolo unde sunteti.
  - Theodore Roosevelt

Contact

 • Timişoara,
  Str. Simion Bărnuţiu Nr. 7, Et. 2
 • 0745.042.221
  0753.056.515
  0256.220.063