Echipa Develope Yourself

 

Karla RacliuKarla Racliu (Koreck) – Director Executiv 


Karla Koreck 
este numele meu, sunt din Reşiţa, voi împlini în curând 30 de ani, sunt un săgetător ambiţios, uşor încăpăţânat, empatic, expansiv şi uneori impulsiv. Sunt fondatorul Develope Yourself- Centrul de Calificare pentru Îngrijitoare, iar în cele ce urmează vă voi familiariza cu activitatea desfăşurată de noi şi-n oraşul de pe malurile Begăi.

1. Ce anume v-a inspirat în alegerea denumirii companiei?

Develope Yourself, tradus din limba engleză, înseamnă Dezvoltă-te! Doar că există o greşeală strecurată în această denumire („e”-ul de la finalul lui develope) din prea multul exces de zel al celor de la ORC. Dar asta să fie cea mai mică problemă! Esenţa o reprezintă îndemnul pe care îl oferim tuturor celor ce ni se adresează spre dezvoltare personală, spre educare, spre cunoaştere. E important să reţinem că formarea profesională este un proces permanent de şlefuire şi desăvârşire a capacităţilor noastre.

Citeste mai mult..

 

 

ANGELICA SIMINICEANU – Formator Practica

ANGELA .SIMINICEANU

Angelica Siminiceanu este omul din spatele tuturor rezultatelor si aprecierilor pe care le obtin cursantii nostri in practicarea meseriei de Ingrijitort Batrani la Domiciliu…pentru ca in spatele oricarui om de succes sta mentorul sau. Este omul dedicat muncii sale, ambitios si determinat sa isi valorifice la maxim potentialul; darnic cand vine vorba de-a impartasi cu altii din experienta activitatii sale si totodata deschisa sa invete cand vine vorba de noi strategii si metode de implementare a procedurilor; dispusa sa isi urmeze visul in ciuda oricaror impedimente si piedici.

Citeşte mai mult

 

 

 

claudia-ivascu CLAUDIA IVASCU – Formator Practica

Claudia Ivascu este mentorul si indrumatorul cursantilor nostri in Timisoara, omul fara de care programele noastre de instruire din aceasta zona ar fi incomplete; omul care a acceptat cu drag sa devina formator si s-a dedicat trup si suflet noilor sale atributii. Este genul acela de pedagog foarte cald si rabdator, fervent (zelos) si implicat, generos, meticulous, placut.

Citeste mai mult..

 

Lenuta Glujdea

LENUŢA GLUJDEA  - Asistent Servicii Clenţi Timişoara

M-am născut în Maramureș în 07.12.1980

Sunt soție de 13 ani și mamă a doi băieți de 7 respectiv 5 ani.

În 2012 am absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul UVT, perioadă în care am avut ocazia să mă implic, în calitate de voluntar la promovarea și crearea de imagine a Centrului de Formare Profesională-Develope Yourself, care mi-a oferit experiență practică și un studiu de caz foarte bun pentru lucrarea de licență.

Citeste mai departe..

anc
ministerul educatiei
Ministerul muncii

Citate motivaţionale

 • Viitorul începe azi

  Viitorul apartine celor ce se pregatesc pentru el ASTAZI!

 • Ieşi din mulţime

  Viata este asemeni plutirii pe un rau. Putem face cum fac majoritatea, sa ne lasam dusi de acesta fara sa ne pese unde ajungem, sau putem iesi din multime si sa vaslim catre unul din maluri, sau chiar impotriva curentului.

 • Definiţia prostiei:

  Să faci aceleaşi lucruri şi să aştepţi rezultate diferite.
 • Schimbă ceva

  Când durerea schimbării este mai mare decât povara schimbării, te vei schimba.
  - Ed. Cole
 • Faceti ceea ce puteti, cu ceea ce aveti, acolo unde sunteti.
  - Theodore Roosevelt

Contact

 • Timişoara,
  Str. Simion Bărnuţiu Nr. 7, Et. 2
 • 0745.042.221
  0753.056.515
  0256.220.063