Îngrijirea Vârstnicilor – un domeniu de perspectivă!

Scris de Develope Yourself în . Postat în Anunturi

seminar cu oportunitati

Revin cu drag,

…dupa o perioadă de tăcere, vă ofer noutați ale primelor noastre seminarii susținute, după cum deja bine știți, în Reșița și Drobeta Turnu Severin.
În primul rând țin, pe această cale, să multumesc partenerilor noștri- de altfel buni colegi și prieteni- din cadrul firmei MM Job Trends, care ne-au susținut în acest demers și s-au implicat activ contribuind, alaturi de noi, la o bună informare și orientare a celor prezenți la seminar.

Ne bucurăm că putem împartași din experiența noastră în formare profesională, respectiv recrutare și plasare de personal, aducând în atenția publicului subiecte de interes precum:

 •  care este profilul ocupațional al îngrijitorului de vârstnici?
 •  care este rolul instruirii?
 •  de ce îngrijire vârstnici?
 •  perspectivele pieței muncii din Austria/Germania în domeniul îngrijirii la domiciliu;
 •  avantajele muncii legale raportate  muncii ilegale/la negru;
 •  salarizarea și beneficiile prestatorilor în îngrijirea vârstnicilor;
 •  forma contractuală a îngrijitorului la domiciliu agreată de legislația austriacă (în Germania lucrurile stau complet diferit).

Țin să mulțumesc publicului, atât celui din Reșita, cât și celui din Severin pentru interacțiune și pentru întrebarile pertinente adresate în sesiunea de întrebari.

Publicul nostru a fost reprezentat de persoane de toate vârstele (24-62 ani), din cele mai diferite domenii de activitate. Așadar, există interes pentru reorientarea în carieră, chiar dacă acest aspect implică migrarea la vecinii nostri vestici.

Nu e un fapt îmbucurător pentru piața muncii din România aflată în incapacitatea de a absorbi forță de muncă neocupată, însă este un fapt încurajator pentru perspectivele financiare ale românului, nivelul de trai din țara lui.
Mă bucur să constat că la întrebarea noastră din chestionar “Ați primit informațiile de care aveați nevoie?” majoritatea au raspuns DA.

Așadar nu ne-am orientat greșit; ni se confirmă reala utililate a organizării unor astfel de seminarii informative, de conștientizare și nu în ultimul rând cu oportunități.

În randurile ce urmează voi oferi răspuns solicitărilor celor prezenți, privind organizarea de cursuri în Caransebeș și Severin.
Așadar, în Severin o primă serie se va derula în perioada 25.03.2013-04.06.2013,iar în Caransebeș în perioada 01.04.2013- 10.06.2013.
Periplul nostru continuă cu seminarul din Timișoara ce se va organiza în 23.03.2013 la Hotel Angellis, începand cu ora 10.00.
Vă așteptăm cu mare drag la SEMINARUL CU OPORTUNITATI despre cum să fii apreciat și bine plătit în străinatate și vă asiguram că veți petrece timp de calitate alaturi de noi.

Cu deosebită considerație,
Karla R.

Lasă un comentariu

anc
ministerul educatiei
Ministerul muncii

Citate motivaţionale

 • Viitorul începe azi

  Viitorul apartine celor ce se pregatesc pentru el ASTAZI!

 • Ieşi din mulţime

  Viata este asemeni plutirii pe un rau. Putem face cum fac majoritatea, sa ne lasam dusi de acesta fara sa ne pese unde ajungem, sau putem iesi din multime si sa vaslim catre unul din maluri, sau chiar impotriva curentului.

 • Definiţia prostiei:

  Să faci aceleaşi lucruri şi să aştepţi rezultate diferite.
 • Schimbă ceva

  Când durerea schimbării este mai mare decât povara schimbării, te vei schimba.
  - Ed. Cole
 • Faceti ceea ce puteti, cu ceea ce aveti, acolo unde sunteti.
  - Theodore Roosevelt

Contact

 • Timişoara,
  Str. Simion Bărnuţiu Nr. 7, Et. 2
 • 0745.042.221
  0753.056.515
  0256.220.063