O FEMEIE CAT 2 BARBATI!

Scris de Develope Yourself în . Postat în Anunturi

10479091_770304956343081_5277061584618325832_n              Dragele mele,

           Ieri am avut oportunitatea sa particip la lansarea proiectului strategic „Centrul de Excelență în      Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial”, sustinut      de    Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara.

       Proiectul se află în implementare în perioada 02 mai 2014 – 31 octombrie 2015 și își    propune creșterea accesului femeii pe piața muncii pe poziții calificate și înalt calificate, prin  formare profesională de tip calificare/recalificare -„Lucrător în comerț”, pentru 445 de femei și de tip perfecționare -„Director de magazin”, pentru 295 de femei.

APFR Timișoara, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu S.C. Profi Rom Food S.R.L. vizează, prin implementarea acestui proiect, pregătirea profesională pentru un comerț modern, cu proceduri și tehnologii adecvate, orientat spre îndeplinirea unor standarde de înaltă calitate europeană, răspunzând astfel „Agendei Europa 2020”, care are în vedere o creștere economică inteligentă, durabilă și inclusivă.

Centrul de Excelență în Promovarea Femeii este un proiect ce doreste sa continue Scoala Nationala a Femeilor Manager si urmareste promovarea FEMEII in Romania. ȘCOALA NAȚIONALĂ A FEMEILOR MANAGER continua sa ofere oportunitati de dezvoltare a carierei profesionale pentru femeile care nu au sansa sa faca un curs in acest domeniu sau pur si simplu nu s-au gandit sa puna INCA pe prim plan cariera lor.

Acest proiect urmareste formarea femeilor printr-un program de educare si pare o investitie extraordinara in dezvoltarea lor profesionala. Rezultatul acestui proiect va fi unul foarte vizibil si se va evidentia prin numarul tot mai mare de femei care vor incepe sa lucreze in sectorul comercial.

Deci, dragele mele, NU mai irositi timpul si aplicati la unul dintre cursurile oferite de „Centrul de Excelență în Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial”, pentru ca merita sa schimbati ceva chiar ASTAZI in viata voastra!

Sincera sa fiu, aceasta conferinta mi-a schimbat perspectiva si viziunea asupra statutului femeii in societatea romaneasca, intrucat constat ca pentru multi dintre noi este cam trecut cu vederea.

Rare sunt cazurile in care femeia se impune in societate, mai ales pe plan profesional. Si fac aici referire la femeia din mediul rural care este, adesea, desconsiderata de barbati si are sanse reduse sa reuseasca in acest mediu. Tocmai in intampinarea acestei categorii de femei vine acest program, ca sa sustina femeia intr-o lume condusa pana ACUM de barbati. Femeia moderna castiga tot mai mult teren si este normal sa ocupe functii tot mai importante in societatea noastra, deci este cazul sa faceti parte si VOI din aceasta categorie, pentru ca meritati !!!

Doresc sa inchei cu un citat pe care l-am auzit azi la conferinta si care mi-a dat foarte mult de gandit, sper ca va avea un impact pozitiv si asupra VOASTRA:

Aspiratiile profesionale nu se risipesc, dar nici nu zboara daca nu le dam aripi”!

Cu multa prietenie,

O feminista convinsa- Marinela Martinica

Lasă un comentariu

anc
ministerul educatiei
Ministerul muncii

Citate motivaţionale

 • Viitorul începe azi

  Viitorul apartine celor ce se pregatesc pentru el ASTAZI!

 • Ieşi din mulţime

  Viata este asemeni plutirii pe un rau. Putem face cum fac majoritatea, sa ne lasam dusi de acesta fara sa ne pese unde ajungem, sau putem iesi din multime si sa vaslim catre unul din maluri, sau chiar impotriva curentului.

 • Definiţia prostiei:

  Să faci aceleaşi lucruri şi să aştepţi rezultate diferite.
 • Schimbă ceva

  Când durerea schimbării este mai mare decât povara schimbării, te vei schimba.
  - Ed. Cole
 • Faceti ceea ce puteti, cu ceea ce aveti, acolo unde sunteti.
  - Theodore Roosevelt

Contact

 • Timişoara,
  Str. Simion Bărnuţiu Nr. 7, Et. 2
 • 0745.042.221
  0753.056.515
  0256.220.063